Flandria Oak Wood buitenkeuken eik
materialen

Topkwaliteit voor jarenlang tuinplezier

Met Flandria Oak Wood kiest u voor niets minder dan topkwaliteit in uw tuin. Op maat van uw wensen en dromen, in een strak moderne of warm landelijke stijl, maken wij uw buitenkeuken uit massieve eik. Afgewerkt met toestellen van kwaliteitsmerken haalt u een parel in huis – of liever, in uw tuin- om jarenlang van te genieten. 

Flandria Oak Wood Boretti fornuis
Flandria Oak Wood buitenkeuken eik
Flandria Oak Wood Boretti Ligorio Top
Flandria Oak Wood buitenkeuken eik
Flandria Oak Wood massieve spoelbak
Van klassiek tot modern, van strak tot weelderig

Ongelooflijk hoe veelzijdig massieve eik kan zijn. Welke stijl u ook kiest, wij zorgen ervoor dat uw meubels op de gepaste manier afgewerkt worden.
Een werkblad in graniet of in solid surface, greeploze kasten of lades met opvallend beslag, lichte of bijna zwarte vernis,… Elke keuze is mogelijk en geeft een totaal andere uitstraling.

Materialen om u tegen te zeggen!
 • Hout

  Hout

  Alle wanden en deuren van onze kasten zijn vervaardigd uit massieve eik.

 • Werkblad

  Werkblad

  Voor uw werkblad kan u kiezen voor een houten, granieten, keramiek of solid surface afwerking, allen met gegarandeerde duurzaamheid.

 • Flandria Oak Wood BBQ

  BBQ

  Voor onze barbecuetoestellen kiezen we voor topkwaliteit in verschillende formaten. Naast de toestellen van Boretti bieden we ook andere merken zoals Beef Eater, Broil King, ... aan. 

 • zKranen & spoelbakken

  Kranen & spoelbakken

  The details make the design! Ook voor uw kranen en spoelbakken kiezen we voor merken van topkwaliteit, hiermee wordt uw buitenkeuken gegarandeerd een pareltje! 

 • Bescherming

  Bescherming

  Uw buitenkeuken kan worden afgeleverd met een afdekhoes op maat. Deze waterdichte afdekking bestaat uit een dikke polyester met PU-coating en past perfect in de contouren van uw meubel. Zo beschermt u uw keuken in diverse weersomstandigheden.(*)

  (*) Het spreekt voor zich dat een langdurige blootstelling aan regen, vrieskou of extreme zon wel nadelig kan zijn voor uw buitenkeuken en we adviseren dan ook om indien mogelijk de keuken onder een overkapping te plaatsen.

Onze merken